banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Daging Panggang - aromatisch gekruid geroosterd rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Panggang
aromatisch gekruid geroosterd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
1/2 eetl asam water
2 sjalotjes
2 cardemon
1 steranijs
2 kruidnagels
2 cm kaneel
1 serehstengel
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel suiker
300 ml kokosmelk
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 kemirinoten
2 cm kunyit
2 rode lomboks
4 sjaltojes
4 teentjes knoflook
3 rawits
1/2 eetl ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel anijszaad
2 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakken van 1/2-1cm dik. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Marineer het vlees met de bumbu, het asamwater en het zout voor tenminste 30 minuten.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de cardemon, de steranijs, de kruidnagel, de kaneel en de sereh voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin samen met het zout, de peper en de suiker. Meng alles goed door elkaar. Giet de kokosmelk toe en
laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt.
Rooster het vlees daarna langzaam boven een houtskoolvuurtje goudbruin en bedruip het vlees regelmatig met de marinade.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40073395