Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Daging Panggang Bumbu Tauco - gebakken gemarineerd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Panggang Bumbu Tauco
gebakken gemarineerd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
2 eetl tauco
1 eetl asamwater
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 cm kunyit
1 cm jahe
3 kemiri noten, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakken en plet deze. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng het vlees met de bumbu, de tauco, het zout, de palmsuiker en het asamwater en laat dit 15 minuten marineren.
Verhit in een pan de olie en voeg het vlees met de marinade toe en bak het daarna, op middelhoog vuur, gaar. Af en toe roeren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812266