banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Daging Panggang Karmanaci - gegrild gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Panggang Karmanaci
gegrild gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees (mager)
2 eetl kecap manis
2 serai/sereh/citroengras
2 cm jahe
1 theel zout
1/4 theel peper
1 theel palmsuiker
1 steranijs
2 kruidnagels
1 theel asamwater (van 1 eetl asam+1eetl water)
500 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
11 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 cm lengkuas/laos
2 theel ketumbar
1/2 theel karwijzaad

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakken van 1/2 cm dikte. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de serai, de jahe, de steranijs en de kruidnagels voor 6 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit totdat het van kleur verandert.
Dan de kecap, het zout, de peper, het asamwater en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Dan het water beetje bij beetje toevoegen en kook het op laag vuur verder gaar en totdat de saus is ingedikt.
Bak/Rooster het vlees op een grillpan/houtkoolvuurtje verder bruin en wrijf het regelmatig in met de saus. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429678