Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Sumping Nangka - gestoomde nangka cakejes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sumping Nangka
gestoomde nangka cakejes

Bahan-bahan:

ingrediënten:
180 gr rijstmeel
100 gr palmsuiker
500 ml kokosmelk
12 stukjes nangka
12 stukken banananblad
zout naar smaak
biteng (houten prikkers)

Cara membuat;
bereiding:
Meng de kokosmelk, het zout en de rijstmeel goed doorelkaar. Verhit in een wok/wadjand dit mengsel en roer het totdat het mengsel is ingedikt en laat het afkoelen. Schep 1 eetl van het mengsel op een bananenblad en leg daarop een stuk nangka. Vervolgens weer een 1 eetl van het mengsel en vouw daarna het bananenblad als een pakketjes. Zet de uiteinden vast met biteng. Stoom vervolgens de pakketjes in 25 minuten gaar en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085893