Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Pad Phuj Tong - geroerbakte pompoen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pad Phuj Tong
geroerbakte pompoen
ingrediënten:
2 eetl olie
5 teentjes knoflook
225 gr varkensgehakt
350 gr pompoen
1 eetl oestersaus
1 eetl lichte sojasaus
1 eetl Golden Moutain saus
1 theel suiker
50-60 ml kippenbouillon (zie recept)
1 bosuitje
2 eieren

Bereiding:
Snijd de knoflook fijn en de pompoen in blokjes. Snijd het bosuitje in grote stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de knoflook lichtbruin. Voeg dan het vlees toe en bak dit rul. Dan de pompoen, de oestersaus, de sojasaus, de golden mountainsaus, de suiker en de bouillon toevoegen en dit 3 minuten stoven. Klop de eieren los en roer dit door het mengsel samen met het bosuitje en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182075