Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Sayur Asam Santan Labu Kuning - in kokosmelk gestoofde pompoen met groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Asam Santan Labu Kuning
in kokosmelk gestoofde pompoen met groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr labu kuning / gele pompoen
300 ml dikke kokosmelk (kental)
700 ml dunne kokosmelk (cair)
100 gr runder poulet
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
5 kousenband
100 gr maiskorrels
1 bosje kangkung
1 eetl asam jawa
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 kemiri noten, groosterd
2 theel terasi/trasi, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Schil de pompoen en snijd deze in grote blokken. Snijd de kousenband in stukjes van 4cm. Snijd het vlees in kleine blokjes. Snijd de kangkung in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de santen cair samen met de bumbu, de salam en de lengkuas en breng dit al roerend aan de kook.
Voeg dan het vlees toe en kook dit gaar. Voeg dan de mais, de kousenband, de asam jawa, het zout, de palmsuiker en de kangkung toe en kook deze gaar.
Dan de santen kental toevoegen en breng het al roerend aan de kook. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 248 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812422