logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sayur Asam Kangkung Kacang Merah
gestoofde kangkung met bonen in frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 ml water
5 sjalotjes
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
150 gr aduki bonen
200 gr kangkung
2 tamarinde / 3 eetl asamwater
1 eetl palmsuiker
1 theel zout
1/2 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en de tomaat in stukjes. Snijd de kangkung in stukken.
Verhit in een pan het water samen met de sjalotjes, de salam, de laos, de tamarinde, de palmsuiker, het zout en de bonen en kook totdat de bonen gaar zijn geworden.
Voeg dan de kangkung toe en kook totdat deze gaar is geworden. Schep dan de tomaat erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 112 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176025