banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sayur Asam Kangkung Kacang Merah - gestoofde kangkung met bonen in frisse saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Asam Kangkung Kacang Merah
gestoofde kangkung met bonen in frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 ml water
5 sjalotjes
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
150 gr aduki bonen
200 gr kangkung
2 tamarinde / 3 eetl asamwater
1 eetl palmsuiker
1 theel zout
1/2 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en de tomaat in stukjes. Snijd de kangkung in stukken.
Verhit in een pan het water samen met de sjalotjes, de salam, de laos, de tamarinde, de palmsuiker, het zout en de bonen en kook totdat de bonen gaar zijn geworden.
Voeg dan de kangkung toe en kook totdat deze gaar is geworden. Schep dan de tomaat erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40069925