1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur bening
Sajoer van Indische spinazie en maïs
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr spinazie (bayam)*
3 jonge maïskolven
1 tomaat
4 lente-uitjes
6 cm temu kunci, gekneusd
750 ml water
zout

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de maiskolven in 2 cm dikke plakken. Snijd de lente-uitjes in dunne reepjes en de tomaat in partjes. Breng het water aan de kook en voeg demais toe en kook dit voor 5 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en stoof het nog voor 4 minuten.

* vraag bij een toko om echte bayam, dat maakt het nog lekkerder

who is online

We hebben 236 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35084277