Sajoer van Indische spinazie en maïs
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr spinazie (bayam)*
3 jonge maïskolven
1 tomaat
4 lente-uitjes
6 cm temu kunci, gekneusd
750 ml water
zout
Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de maiskolven in 2 cm dikke plakken. Snijd de lente-uitjes in dunne reepjes en de tomaat in partjes. Breng het water aan de kook en voeg demais toe en kook dit voor 5 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en stoof het nog voor 4 minuten.
* vraag bij een toko om echte bayam, dat maakt het nog lekkerder
ingrediënten:
500 gr spinazie (bayam)*
3 jonge maïskolven
1 tomaat
4 lente-uitjes
6 cm temu kunci, gekneusd
750 ml water
zout
Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de maiskolven in 2 cm dikke plakken. Snijd de lente-uitjes in dunne reepjes en de tomaat in partjes. Breng het water aan de kook en voeg demais toe en kook dit voor 5 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en stoof het nog voor 4 minuten.
* vraag bij een toko om echte bayam, dat maakt het nog lekkerder