Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sayur bening - Sajoer van Indische spinazie en maïs

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur bening
Sajoer van Indische spinazie en maïs
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr spinazie (bayam)*
3 jonge maïskolven
1 tomaat
4 lente-uitjes
6 cm temu kunci, gekneusd
750 ml water
zout

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de maiskolven in 2 cm dikke plakken. Snijd de lente-uitjes in dunne reepjes en de tomaat in partjes. Breng het water aan de kook en voeg demais toe en kook dit voor 5 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en stoof het nog voor 4 minuten.

* vraag bij een toko om echte bayam, dat maakt het nog lekkerder
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 142 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41186318