Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pindang Kuning

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pindang Kuning

bahan-bahan:
ingrediënten:
2 verse makrelen,
2 grote tomaten,
6 stengels selderij,
1 serehstengel, gekneusd
3 theel. asem,
4 cm gember (jahe/djahé,)
2 theel. zout,
2 eetl. olie.
1 citroen,(sap)
500 ml water

haluskan:
boemboe:
3 sjalotten,
6 teentjes knoflook,
4 cm laos
1/2 theel. kunir,

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in moten en wrijf deze in met de asem en het zout. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de selderij fijn en de tomaat in partjes.. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten, het water, het citroensap, de sereh en de vis toe en stoof de vis zachtjes gaar. Voeg op het laatst de selderij toe.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110484