Recente Reacties

Pindang Kuning

bahan-bahan:
ingrediënten:
2 verse makrelen,
2 grote tomaten,
6 stengels selderij,
1 serehstengel, gekneusd
3 theel. asem,
4 cm gember (jahe/djahé,)
2 theel. zout,
2 eetl. olie.
1 citroen,(sap)
500 ml water

haluskan:
boemboe:
3 sjalotten,
6 teentjes knoflook,
4 cm laos
1/2 theel. kunir,

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in moten en wrijf deze in met de asem en het zout. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de selderij fijn en de tomaat in partjes.. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten, het water, het citroensap, de sereh en de vis toe en stoof de vis zachtjes gaar. Voeg op het laatst de selderij toe.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42592973