Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pindang Kuning

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pindang Kuning

bahan-bahan:
ingrediënten:
2 verse makrelen,
2 grote tomaten,
6 stengels selderij,
1 serehstengel, gekneusd
3 theel. asem,
4 cm gember (jahe/djahé,)
2 theel. zout,
2 eetl. olie.
1 citroen,(sap)
500 ml water

haluskan:
boemboe:
3 sjalotten,
6 teentjes knoflook,
4 cm laos
1/2 theel. kunir,

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in moten en wrijf deze in met de asem en het zout. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de selderij fijn en de tomaat in partjes.. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten, het water, het citroensap, de sereh en de vis toe en stoof de vis zachtjes gaar. Voeg op het laatst de selderij toe.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068951