banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Jaja batun bedil - kleefrijstkoek in gulajawasaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jaja batun bedil
kleefrijstkoek in gulajawasaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kleefrijstmeel
125 gr tapiocameel
180 ml water
1/4 theel zout

Saus:
750 ml water
250 ml kokosmelk
80 ml palmsuikerstroop
1 pandanblad
snufje zout

Cara membuat:
bereiding:
Allereerst maak je de balletjes. Doe vervolgens de rijst- en tapiocameel in een kom en maak een kuiltje in het midden. Voeg dan het water en het zout toe, meng dit samen goed en kneed het tot een soepel deeg, dat vooral niet te droog mag zijn. Vorm van het deeg kleine balletjes van 1 cm doorsnede.
Breng dan 4 liter water aan de kook. Leg de balletjes hierin, breng het water opnieuw aan de kook en laat dit 5 minuten stoven. Neem dan de balletjes eruit en leg deze apart.
Voor de saus meng je het water, de kokosmelk, de palmsuiker, het pandanblad en snufje zout in een pan. Breng het geheel aan de kook. Voeg dan de balletjes toe en laat dit alles nog 20 minuten zachtjes stoven.
Afkoelen en op kamertemperatuur serveren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39823113