Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Doong Gwoo Chow Ngau Yook - roerbak van rundvlees met paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Doong Gwoo Chow Ngau Yook
roerbak van rundvlees met paddenstoelen

Ingrediënten:
250 gr rundvlees
7 shiitake paddenstoelen
1/2 theel vijfkruidenpoeder (zie recept)
1/2 theel zout
2 teentjes knoflook
1 cm jahe
2 theel palmsuiker
2 eetl donkere sojasaus
2 uien of 5 sjalotjes
2 theel maizena + 1 eetl water
4 eetl runderbouillon (zie recept)
1 eetl olie

Garnering:
1 lente-ui

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de paddenstoelen in reepjes. Snijd de knoflook en de uien fijn. Rasp de jahe. Snijd de lente-ui in dunne ringen.
Meng in een kom de konoflook, de jahe, het zout en de vijfkruidenpoeder en meng dan het vlees erdoor en laat dit 15 minuten marineren.
Verhit in een pan de olie en fruit de uien en de paddenstoelen voor 3 minuten. Voeg dan het gekruide vlees toe en bak totdat het van kleur verandert. Dan de sojasaus, de palmsuiker en de bouillon toevoegen en breng aan de kook.
Meng dan de maizena oplossing erdoor en roer totdat de saus indikt. Strooi dan de lente-ui erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 211 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42432859