logo

Recente Reacties

Doong Gwoo Chow Ngau Yook
roerbak van rundvlees met paddenstoelen

Ingrediënten:
250 gr rundvlees
7 shiitake paddenstoelen
1/2 theel vijfkruidenpoeder (zie recept)
1/2 theel zout
2 teentjes knoflook
1 cm jahe
2 theel palmsuiker
2 eetl donkere sojasaus
2 uien of 5 sjalotjes
2 theel maizena + 1 eetl water
4 eetl runderbouillon (zie recept)
1 eetl olie

Garnering:
1 lente-ui

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de paddenstoelen in reepjes. Snijd de knoflook en de uien fijn. Rasp de jahe. Snijd de lente-ui in dunne ringen.
Meng in een kom de konoflook, de jahe, het zout en de vijfkruidenpoeder en meng dan het vlees erdoor en laat dit 15 minuten marineren.
Verhit in een pan de olie en fruit de uien en de paddenstoelen voor 3 minuten. Voeg dan het gekruide vlees toe en bak totdat het van kleur verandert. Dan de sojasaus, de palmsuiker en de bouillon toevoegen en breng aan de kook.
Meng dan de maizena oplossing erdoor en roer totdat de saus indikt. Strooi dan de lente-ui erover en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 62 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42955384