Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Doong Gwoo Chow Ngau Yook - roerbak van rundvlees met paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Doong Gwoo Chow Ngau Yook
roerbak van rundvlees met paddenstoelen

Ingrediënten:
250 gr rundvlees
7 shiitake paddenstoelen
1/2 theel vijfkruidenpoeder (zie recept)
1/2 theel zout
2 teentjes knoflook
1 cm jahe
2 theel palmsuiker
2 eetl donkere sojasaus
2 uien of 5 sjalotjes
2 theel maizena + 1 eetl water
4 eetl runderbouillon (zie recept)
1 eetl olie

Garnering:
1 lente-ui

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de paddenstoelen in reepjes. Snijd de knoflook en de uien fijn. Rasp de jahe. Snijd de lente-ui in dunne ringen.
Meng in een kom de konoflook, de jahe, het zout en de vijfkruidenpoeder en meng dan het vlees erdoor en laat dit 15 minuten marineren.
Verhit in een pan de olie en fruit de uien en de paddenstoelen voor 3 minuten. Voeg dan het gekruide vlees toe en bak totdat het van kleur verandert. Dan de sojasaus, de palmsuiker en de bouillon toevoegen en breng aan de kook.
Meng dan de maizena oplossing erdoor en roer totdat de saus indikt. Strooi dan de lente-ui erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239530