Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Oseng-Oseng Jamur - gebakken gekruide paddestoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oseng-Oseng Jamur
gebakken gekruide paddestoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 groene lombok
250 gr paddestoelen
1 theel asem
1 salam blad
2 cm laos
1/2 theel trassi
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de lombok in dunne reepjes en rasp de laos. Snijd de paddestoelen in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lombok en de laos voor 2 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en bak dit voor 3 minuten. 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181872