Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Udang pepes - Gestoomde garnalen in bananenblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang pepes
Gestoomde garnalen in bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr noorse garnalen
1 eetl. olie
zout naar smaak
3 salam blad
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
3 kemirinootjes
4 rode rawits
1/2 theel suiker
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm kunyit (kurkuma)
1 theel asem

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng dit met de garnalen, het zout en de olie. Verdeel het in drieën en leg 1 salamblad op een stuk bananenblad van 25x25cm en schep hierop het garnalenmengsel. Vouw het dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast met de prikkers.Herhaal dit nog tweemaal. Stoom de pakketjes in 25 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411074