Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sayap ayam panggang bumbu paniki - zeer stevig gekruide gegrilde kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sayap ayam panggang bumbu paniki
zeer stevig gekruide gegrilde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 kippenvleugels
1 theel limoensap
1 theel zout
2 salam blaadjes
4 jeruk purut blaadjes
2 sereh stengels
1 theel palmsuiker
500 ml sante cair
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 cmm kunyit
4 kemiri noten
11 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 rode lomboks
7 rode rawits
 
Cara membuat:
bereiding;
Marineer de kip met het zout en het limoensap. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de jerut purut en de sereh voor 5 minuten. Voeg dan de kip, de santen en de palmsuiker toe en kook totdat de kip gaar is. Rooster vervolgens de kip boven een houtskoolvuurtje bruin en besprenkel regelmatig met de saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916506