logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sayap ayam panggang bumbu paniki
zeer stevig gekruide gegrilde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 kippenvleugels
1 theel limoensap
1 theel zout
2 salam blaadjes
4 jeruk purut blaadjes
2 sereh stengels
1 theel palmsuiker
500 ml sante cair
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 cmm kunyit
4 kemiri noten
11 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 rode lomboks
7 rode rawits
 
Cara membuat:
bereiding;
Marineer de kip met het zout en het limoensap. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de jerut purut en de sereh voor 5 minuten. Voeg dan de kip, de santen en de palmsuiker toe en kook totdat de kip gaar is. Rooster vervolgens de kip boven een houtskoolvuurtje bruin en besprenkel regelmatig met de saus.

Add comment

Submit

who is online

We have 249 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420331