banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayap ayam panggang bumbu paniki - zeer stevig gekruide gegrilde kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayap ayam panggang bumbu paniki
zeer stevig gekruide gegrilde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 kippenvleugels
1 theel limoensap
1 theel zout
2 salam blaadjes
4 jeruk purut blaadjes
2 sereh stengels
1 theel palmsuiker
500 ml sante cair
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 cmm kunyit
4 kemiri noten
11 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 rode lomboks
7 rode rawits
 
Cara membuat:
bereiding;
Marineer de kip met het zout en het limoensap. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de jerut purut en de sereh voor 5 minuten. Voeg dan de kip, de santen en de palmsuiker toe en kook totdat de kip gaar is. Rooster vervolgens de kip boven een houtskoolvuurtje bruin en besprenkel regelmatig met de saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586310