Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Tumis Kangkung 2 - gekruide spinazie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kangkung 2
gekruide spinazie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kangkung (anders spinazie)
5 teentjes knoflook
2 sjalotten
2 rode lombok
2 theel trassi
1 thee zout
1 lente-ui
125 ml water
4 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Hak de lente-uit grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knofloof, de lomboks en de trassi voor 3 minuten. Voeg dan de kangkung toe en bak dit voor 1 minuut. Dan het zout en het water toevoegen gevolgd door de lente uit en stoof de kangkung gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275638