Tumis Kangkung 2
gekruide spinazie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kangkung (anders spinazie)
5 teentjes knoflook
2 sjalotten
2 rode lombok
2 theel trassi
1 thee zout
1 lente-ui
125 ml water
4 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Hak de lente-uit grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knofloof, de lomboks en de trassi voor 3 minuten. Voeg dan de kangkung toe en bak dit voor 1 minuut. Dan het zout en het water toevoegen gevolgd door de lente uit en stoof de kangkung gaar.
Zoeken
Laatst gelezen
- Acar Ikan Kecap - gebakken vis in een geurige gele saus
- Sambal Goreng Kering Ebbi - gekruide garnalen
- Mie kocok - Eiernoedels met kip en groenten
- Sambal goreng telor - Sambal goreng van ei
- udang godok - garnalen
- Ayam Besengeh
- Empal Gentong - gestoofd rundvlees
- Urapan 1 - gemengde groenten met kokos
- Njomok tempeh
- Udang bumbu bali - pittig gebakken garnalen uit Bali
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...