1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Tumis Kangkung
Tumis van waterspinazie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
275 gr kangkung
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
5 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
1 theel trasi bakar
zout naar smaak
100 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kangkung in stukjes. Snijd de sjalotten, de knoflook, de rawits, de lombok fijn. Rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten, de knoflook, de rawits, de lombok, de gember, de trassi en het zout voor 3 minuten. Voeg dan de kangkung toe met het water en stoof dit in 15 minuten gaar.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34894040