Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tumis Kangkung - Tumis van waterspinazie

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Tumis Kangkung
Tumis van waterspinazie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
275 gr kangkung
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
5 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
1 theel trasi bakar
zout naar smaak
100 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kangkung in stukjes. Snijd de sjalotten, de knoflook, de rawits, de lombok fijn. Rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten, de knoflook, de rawits, de lombok, de gember, de trassi en het zout voor 3 minuten. Voeg dan de kangkung toe met het water en stoof dit in 15 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42257123