Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Kangkung - Tumis van waterspinazie

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Tumis Kangkung
Tumis van waterspinazie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
275 gr kangkung
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
5 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
1 theel trasi bakar
zout naar smaak
100 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kangkung in stukjes. Snijd de sjalotten, de knoflook, de rawits, de lombok fijn. Rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten, de knoflook, de rawits, de lombok, de gember, de trassi en het zout voor 3 minuten. Voeg dan de kangkung toe met het water en stoof dit in 15 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 255 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022937