Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Panggang Haruan - gegrilde gevulde meerval

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Panggang Haruan
gegrilde gevulde meerval

Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr meerval (2 stuks)
6 sjalotten
2 cm kunyit
1/2 theel zout
6 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
11 rode lomboks
7 sjalotten
4 teentjes knoflook
1/2 theel trasi
2 tomaten

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf of maal de sjalotten en de kunyit fijn tot een pasta. Wrijf de vis in met het zout, de sjalotten en de kunyit. Snijd de vis aan de onderkant open en vul de vis met de boemboe.
Rooster vervolgens de vis langzaam gaar boven een houtskoolvuurtje. Verhit in een wok de olie en fruit de overgebleven marinade voor 2 minuten en schep dit op de vis. Serveer
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 295 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018072