banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Panggang Haruan - gegrilde gevulde meerval

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Panggang Haruan
gegrilde gevulde meerval

Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr meerval (2 stuks)
6 sjalotten
2 cm kunyit
1/2 theel zout
6 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
11 rode lomboks
7 sjalotten
4 teentjes knoflook
1/2 theel trasi
2 tomaten

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf of maal de sjalotten en de kunyit fijn tot een pasta. Wrijf de vis in met het zout, de sjalotten en de kunyit. Snijd de vis aan de onderkant open en vul de vis met de boemboe.
Rooster vervolgens de vis langzaam gaar boven een houtskoolvuurtje. Verhit in een wok de olie en fruit de overgebleven marinade voor 2 minuten en schep dit op de vis. Serveer
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585525