Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Gule Jariang - Gestoofde courbaril
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Gule Jariang
Gestoofde courbaril
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr jangkol tua (courbaril)
1 serehstengel, gekneusd
500 ml dikke kokosmeldk (santen asli)
5 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
3 asam kandis
zout naar smaak
water

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
6 rode lomboks
4 cm gember (jahe/djahé)
6 cm kunyit (kurkuma)
4 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Pel de peulen en snijd deze dan doormidden. Kook de peulen voor 5 minuten in water en giet deze daarna af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng dit met de boemboe, de sereh, de asam kandis, het kunyitblad, het zout en de jeruk purut. Voeg dan de courbaril toe en stoof dit alles zachtjes totdat het vocht verdampt is en de olie is vrijgekomen
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812457