banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 15 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 26 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gule labu merah
Stoofpot van groenten en vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr labu merah*
300 gr spinazie
1 maïskolf
3 cm laos, gekneusd
3 eetl. olie
50 gr zoute vis (ikan asin)
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
175 ml funne kokosmelk (santen cair)
4 salam blaadjes
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
3 kemirinootjes
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de labu in blokjes en de mais van de kolf. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis bruin en krokant. Laat de vis daarna uitlekken op keukenpapier en snijd het aan stukjes. Breng de dunne kokosmelk aan de kook en meng daar de laos, de boemboe en de salam doorheen. Voeg dan de mais, de labu en de spinazie aan toe en laat dit nog 5 minuten stoven. Voeg dan de dikke kokosmelk toe en het gerecht moet nog 8 minuten sudderen.

* kan je geen labu merah krijgen, neem dan een stevige pompoen.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36500294