banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gule labu merah - Stoofpot van groenten en vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gule labu merah
Stoofpot van groenten en vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr labu merah*
300 gr spinazie
1 maïskolf
3 cm laos, gekneusd
3 eetl. olie
50 gr zoute vis (ikan asin)
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
175 ml funne kokosmelk (santen cair)
4 salam blaadjes
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
3 kemirinootjes
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de labu in blokjes en de mais van de kolf. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis bruin en krokant. Laat de vis daarna uitlekken op keukenpapier en snijd het aan stukjes. Breng de dunne kokosmelk aan de kook en meng daar de laos, de boemboe en de salam doorheen. Voeg dan de mais, de labu en de spinazie aan toe en laat dit nog 5 minuten stoven. Voeg dan de dikke kokosmelk toe en het gerecht moet nog 8 minuten sudderen.

* kan je geen labu merah krijgen, neem dan een stevige pompoen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 190 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580243