banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gule Nangka - Gestoofde nangka
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gule Nangka
Gestoofde nangka
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr jonge nangka
zout
1 theel, asem
3 eetl. water
1 serehstengel, gekneusd
1000 ml dunne kokosmelk (santen cair)
3 jeruk purut
1 kunyit blad
water

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Schil de nangka en wrijf het vruchtvlees in met zout en laat dit zo'n 30 minuten staan. Spoel daarna de nangka af en snijd het vruchtvlees in stukken. Kook daarna de nangka in water totdat deze zacht zijn geworden en laat de stukken daarna uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem met de eetl water. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng daarin de boemboe en voeg de sereh, de jeruk purut, het kunyitblad en het asemwater toe. Als het mengsel kookt de nangka en het zout toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat er nog maar 300 ml vocht over is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 798 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40569566