logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Gulai Rebung Padang
curry van bamboescheuten uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bamboescheuten
1 sereh/citroengras
1000 ml kokosmelk
2 cm laos
2 eetl olie
2 salam blaadjes
1 1/2 theel zout

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
3 kemiri noten
2 cm kunyit
1 theel peper
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bamboescheuten in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh, de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg dan het zout en en kokosmelk toe en breng aan de kook/ Dan de bamboescheuten toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt.

Add comment

Submit

who is online

We have 85 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176094