Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Dtab Ping - gegrild varkenslever

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Dtab Ping
gegrild varkenslever


Ingredienten:

500 gr varkenslever
11 teentjes knoflook
7 coriander wortels
1/4 theel zout
1 eetl kecap asin
1 eetl kecap manis
sate stokjes

garnering:
nam prik (zie recept)

Bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de coriander wortels, de knoflook en het zout fijn tot een pasta. Meng dit met de kecaps en marineer hiermee het vlees voor tenminste 1 uur. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar. Serveer hierbij de nam prik.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 255 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906762