gevulde vogelnestjes
ingrediënten:
300 gr taro
2 kleine metalen zeefjes
olie
ingrediënten vulling:
50 gr gesneden varkensvlees of garnalen
5 shitake paddestoelen
7 champignons
4 water kastanjes
50 gr kikkererwten of kidney bonen
1 1/2 eetl cashew noten
2 eetl ketjap asin
1 eetl rijstwijn
1 eetl olie
Bereiding:
Rasp de taro. Verhit in een pan voldoende olie en doop de zeven er kort in. Spreid een handvol Taro over een van de zeven en druk dit vast met de andere zeef zodat de vogelnestjes gevormd worden. Bak de nestjes in de olie totdat de taro gaar en goudbruin geworden is.
Snijd de shitake en de champignons is stukjes en hak de cashew noten grof. Verhit in een wok de olie en bak de ingrediënten voor de vulling voor 2 minuten en verdeel dit over de vogelnestjes
300 gr taro
2 kleine metalen zeefjes
olie
ingrediënten vulling:
50 gr gesneden varkensvlees of garnalen
5 shitake paddestoelen
7 champignons
4 water kastanjes
50 gr kikkererwten of kidney bonen
1 1/2 eetl cashew noten
2 eetl ketjap asin
1 eetl rijstwijn
1 eetl olie
Bereiding:
Rasp de taro. Verhit in een pan voldoende olie en doop de zeven er kort in. Spreid een handvol Taro over een van de zeven en druk dit vast met de andere zeef zodat de vogelnestjes gevormd worden. Bak de nestjes in de olie totdat de taro gaar en goudbruin geworden is.
Snijd de shitake en de champignons is stukjes en hak de cashew noten grof. Verhit in een wok de olie en bak de ingrediënten voor de vulling voor 2 minuten en verdeel dit over de vogelnestjes