banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Ruong Purg - gevulde vogelnestjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ruong Purg
gevulde vogelnestjes
ingrediënten:
300 gr taro
2 kleine metalen zeefjes
olie

ingrediënten vulling:
50 gr gesneden varkensvlees of garnalen
5 shitake paddestoelen
7 champignons
4 water kastanjes
50 gr kikkererwten of kidney bonen
1 1/2 eetl cashew noten
2 eetl ketjap asin
1 eetl rijstwijn
1 eetl olie

Bereiding:
Rasp de taro. Verhit in een pan voldoende olie en doop de zeven er kort in. Spreid een handvol Taro over een van de zeven en druk dit vast met de andere zeef zodat de vogelnestjes gevormd worden. Bak de nestjes in de olie totdat de taro gaar en goudbruin geworden is.
Snijd de shitake en de champignons is stukjes en hak de cashew noten grof. Verhit in een wok de olie en bak de ingrediënten voor de vulling voor 2 minuten en verdeel dit over de vogelnestjes
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38896440