Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ruong Purg - gevulde vogelnestjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ruong Purg
gevulde vogelnestjes
ingrediënten:
300 gr taro
2 kleine metalen zeefjes
olie

ingrediënten vulling:
50 gr gesneden varkensvlees of garnalen
5 shitake paddestoelen
7 champignons
4 water kastanjes
50 gr kikkererwten of kidney bonen
1 1/2 eetl cashew noten
2 eetl ketjap asin
1 eetl rijstwijn
1 eetl olie

Bereiding:
Rasp de taro. Verhit in een pan voldoende olie en doop de zeven er kort in. Spreid een handvol Taro over een van de zeven en druk dit vast met de andere zeef zodat de vogelnestjes gevormd worden. Bak de nestjes in de olie totdat de taro gaar en goudbruin geworden is.
Snijd de shitake en de champignons is stukjes en hak de cashew noten grof. Verhit in een wok de olie en bak de ingrediënten voor de vulling voor 2 minuten en verdeel dit over de vogelnestjes
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261806