Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Sai Oua - vleesballen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sai Oua
vleesballen
ingrediënten:
450 gr varkensgehakt
1 theel zout
10 teentjes knoflook
1 theel zwarte peper
4 eetl limoensap
4 eetl gehakte koriander
1 serehstengel
3 cm kunyit (kurkuma)
2 sjalot
1 eetl trassi
5 rode rawits.
olie

Bereiding;
Snijd de sereh, de sjalotten, de knoflook en de rawits fijn. Wrijf de kunyit tot poeder. Meng alle ingrediënten goed door elkaar behalve de olie en vorm hiervan worstjes of ballen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de worstjes/ballen goudbruin en gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 222 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275837