Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sai Oua - vleesballen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sai Oua
vleesballen
ingrediënten:
450 gr varkensgehakt
1 theel zout
10 teentjes knoflook
1 theel zwarte peper
4 eetl limoensap
4 eetl gehakte koriander
1 serehstengel
3 cm kunyit (kurkuma)
2 sjalot
1 eetl trassi
5 rode rawits.
olie

Bereiding;
Snijd de sereh, de sjalotten, de knoflook en de rawits fijn. Wrijf de kunyit tot poeder. Meng alle ingrediënten goed door elkaar behalve de olie en vorm hiervan worstjes of ballen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de worstjes/ballen goudbruin en gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41231141