saté van rundvlees
Benodigdheden:
400 ml kokosmelk
1 eetl rode currypasta, zie recept
1 eetl vissaus (nam pla)
2 theel kerriepoeder
500 gr biefstuk / rosbief
saté stokjes
Bereiding:
Snijd het vlees in dobbelsteenjes. Meng de ingrediënten goed door elkaar en laat het een paar uur marineren. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster het bruin en gaar boven een houtskoolvuurtje. Besprenkel het vlees regelmatig met de marinade.
400 ml kokosmelk
1 eetl rode currypasta, zie recept
1 eetl vissaus (nam pla)
2 theel kerriepoeder
500 gr biefstuk / rosbief
saté stokjes
Bereiding:
Snijd het vlees in dobbelsteenjes. Meng de ingrediënten goed door elkaar en laat het een paar uur marineren. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster het bruin en gaar boven een houtskoolvuurtje. Besprenkel het vlees regelmatig met de marinade.