Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Satee Nuea - saté van rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Satee Nuea
saté van rundvlees
Benodigdheden:
400 ml kokosmelk
1 eetl rode currypasta, zie recept
1 eetl vissaus (nam pla)
2 theel kerriepoeder
500 gr biefstuk / rosbief
saté stokjes

Bereiding:
Snijd het vlees in dobbelsteenjes. Meng de ingrediënten goed door elkaar en laat het een paar uur marineren. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster het bruin en gaar boven een houtskoolvuurtje. Besprenkel het vlees regelmatig met de marinade.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 220 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275837