banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tod Man Pla - Thaise viskoekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tod Man Pla
Thaise viskoekjes


ingrediënten:
450 gr. witte visfilets
3 eetl maismeel of rijstmeel
1 eetl vissaus (nam pla)
1 geklopt ei
1/2 kopje verse koriander blaadjes
3 theel. rode currypasta (zie recept)
2 theel. gehakte rawits
100 gr sperzieboontjes fijngesneden
2 lente-uitjes, fijngehakt
125 ml olie

bereiding:
Wrijf of maal de visfilets fijn tot een pasta. Voeg dan de meel, de vissaus, het ei, de korianderblaadjes, de curry pasta en de rawits toe. Wrijf en meng dit goed door elkaar. Voeg dan de sperzieboontjes en de lente uitjes toe en meng dit goed.
vorm dan platte koekjes van 2 eetl van het mengsel per keer. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de koekjes bruin aan beide kanten. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met een saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585102