Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tod Man Pla - Thaise viskoekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Tod Man Pla
Thaise viskoekjes


ingrediënten:
450 gr. witte visfilets
3 eetl maismeel of rijstmeel
1 eetl vissaus (nam pla)
1 geklopt ei
1/2 kopje verse koriander blaadjes
3 theel. rode currypasta (zie recept)
2 theel. gehakte rawits
100 gr sperzieboontjes fijngesneden
2 lente-uitjes, fijngehakt
125 ml olie

bereiding:
Wrijf of maal de visfilets fijn tot een pasta. Voeg dan de meel, de vissaus, het ei, de korianderblaadjes, de curry pasta en de rawits toe. Wrijf en meng dit goed door elkaar. Voeg dan de sperzieboontjes en de lente uitjes toe en meng dit goed.
vorm dan platte koekjes van 2 eetl van het mengsel per keer. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de koekjes bruin aan beide kanten. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met een saus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 142 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024312