Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tod Man Pla - Thaise viskoekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Tod Man Pla
Thaise viskoekjes


ingrediënten:
450 gr. witte visfilets
3 eetl maismeel of rijstmeel
1 eetl vissaus (nam pla)
1 geklopt ei
1/2 kopje verse koriander blaadjes
3 theel. rode currypasta (zie recept)
2 theel. gehakte rawits
100 gr sperzieboontjes fijngesneden
2 lente-uitjes, fijngehakt
125 ml olie

bereiding:
Wrijf of maal de visfilets fijn tot een pasta. Voeg dan de meel, de vissaus, het ei, de korianderblaadjes, de curry pasta en de rawits toe. Wrijf en meng dit goed door elkaar. Voeg dan de sperzieboontjes en de lente uitjes toe en meng dit goed.
vorm dan platte koekjes van 2 eetl van het mengsel per keer. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de koekjes bruin aan beide kanten. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met een saus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264778