1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam masak santan berempah
gekruide kip gestoofd in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 steranijs
1 sereh
5 jeruk purut blaadjes
3 theel zout
1/2 theel palmsuiker
600 ml santen cair
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 tomaat
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de sereh, de steranijs en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak rondom bruin. Vervolgens het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen. Giet langzaam de kokosmelk toe en roer dit totdat de saus is ingedikt en de kip gaar is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35387796