Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ayam masak santan berempah - gekruide kip gestoofd in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam masak santan berempah
gekruide kip gestoofd in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 steranijs
1 sereh
5 jeruk purut blaadjes
3 theel zout
1/2 theel palmsuiker
600 ml santen cair
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 tomaat
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de sereh, de steranijs en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak rondom bruin. Vervolgens het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen. Giet langzaam de kokosmelk toe en roer dit totdat de saus is ingedikt en de kip gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091530