Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam masak santan berempah - gekruide kip gestoofd in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam masak santan berempah
gekruide kip gestoofd in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 steranijs
1 sereh
5 jeruk purut blaadjes
3 theel zout
1/2 theel palmsuiker
600 ml santen cair
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 tomaat
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de sereh, de steranijs en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak rondom bruin. Vervolgens het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen. Giet langzaam de kokosmelk toe en roer dit totdat de saus is ingedikt en de kip gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015801