1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam masak santan berempah
gekruide kip gestoofd in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 steranijs
1 sereh
5 jeruk purut blaadjes
3 theel zout
1/2 theel palmsuiker
600 ml santen cair
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 tomaat
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de sereh, de steranijs en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak rondom bruin. Vervolgens het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen. Giet langzaam de kokosmelk toe en roer dit totdat de saus is ingedikt en de kip gaar is.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34894119