Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Sambal Terong 2 - sambal van aubergine

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Sambal Terong 2
sambal van aubergine


Bahan-Bahan:
ingrediënten:
7 terong ijo (kleine groen/witte aubergines)
15 groene rawits
1/4 theel palmsuiker
1/4 theel zout
1 eetl rijstazijn

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de rawits, het zout en de palmsuiker fijn. Meng hierdoor de rijstazijn. Snijd de terong in dunne plakjes en meng deze door de pasta.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 401 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083860