1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal terong
sambal van aubergine
Bahan-bahan:
ingrdiënten::
2 aubergines
8 rode lomboks
2 theel trassi bakar
1 theel suiker
zout naar smaak

Cara-membuat:
bereiding:
Snijd de aubergines doormidden en bestrooi deze met zout. Laat het 5 minuten rusten. Rooster vervolgens de aubergines boven een houtskoolvuurtje totdat ze zacht zijn geworden. Bwaar dan alleen het vruchtvlees.
Wrijf of maal de overige ingrdiënten tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en fruit hierin de boemboe voor 1 minuut en voeg dan de aubergines toe. Bak nog 1 minuut verder.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812432