Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sambal terong - sambal van aubergine

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal terong
sambal van aubergine
Bahan-bahan:
ingrdiënten::
2 aubergines
8 rode lomboks
2 theel trassi bakar
1 theel suiker
zout naar smaak

Cara-membuat:
bereiding:
Snijd de aubergines doormidden en bestrooi deze met zout. Laat het 5 minuten rusten. Rooster vervolgens de aubergines boven een houtskoolvuurtje totdat ze zacht zijn geworden. Bwaar dan alleen het vruchtvlees.
Wrijf of maal de overige ingrdiënten tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en fruit hierin de boemboe voor 1 minuut en voeg dan de aubergines toe. Bak nog 1 minuut verder.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 266 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40911914