Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Sambal terong - sambal van aubergine

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sambal terong
sambal van aubergine
Bahan-bahan:
ingrdiënten::
2 aubergines
8 rode lomboks
2 theel trassi bakar
1 theel suiker
zout naar smaak

Cara-membuat:
bereiding:
Snijd de aubergines doormidden en bestrooi deze met zout. Laat het 5 minuten rusten. Rooster vervolgens de aubergines boven een houtskoolvuurtje totdat ze zacht zijn geworden. Bwaar dan alleen het vruchtvlees.
Wrijf of maal de overige ingrdiënten tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en fruit hierin de boemboe voor 1 minuut en voeg dan de aubergines toe. Bak nog 1 minuut verder.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083629