Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal terong - sambal van aubergine

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sambal terong
sambal van aubergine
Bahan-bahan:
ingrdiënten::
2 aubergines
8 rode lomboks
2 theel trassi bakar
1 theel suiker
zout naar smaak

Cara-membuat:
bereiding:
Snijd de aubergines doormidden en bestrooi deze met zout. Laat het 5 minuten rusten. Rooster vervolgens de aubergines boven een houtskoolvuurtje totdat ze zacht zijn geworden. Bwaar dan alleen het vruchtvlees.
Wrijf of maal de overige ingrdiënten tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en fruit hierin de boemboe voor 1 minuut en voeg dan de aubergines toe. Bak nog 1 minuut verder.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018418