1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Bakar Madu
geroosterde honing kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kippendijen
1 theel citroensap
 
Bahan perendam:
ingrediënten marinade:
4 teentjes knoflook
2 cm jah
1 eetl kecap manis
2 eetl honing
2 eetl saus tomat (ketchup)
1/4 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl margarine, gesmolten
 
Cara membuat:
bereiding:
Verwijder het bot uit het vlees. Wrijf het vlees in met het citroensap. Wrijf of maal de knoflook en de jahe fijn en meng dit met de overige ingrediënten van de marinade. Marineer hiermee het vlees voor tenminste 1 uur.
Rooster het vlees langzaam boven een houtskoolvuurtje goudbruin en gaar. Snijd het vlees daarna in stukken. 
TIP: kan ook gewoon gegrild worden in een geoliede pan.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971891