Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Ayam Bakar Madu - geroosterde honing kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Bakar Madu
geroosterde honing kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kippendijen
1 theel citroensap
 
Bahan perendam:
ingrediënten marinade:
4 teentjes knoflook
2 cm jah
1 eetl kecap manis
2 eetl honing
2 eetl saus tomat (ketchup)
1/4 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl margarine, gesmolten
 
Cara membuat:
bereiding:
Verwijder het bot uit het vlees. Wrijf het vlees in met het citroensap. Wrijf of maal de knoflook en de jahe fijn en meng dit met de overige ingrediënten van de marinade. Marineer hiermee het vlees voor tenminste 1 uur.
Rooster het vlees langzaam boven een houtskoolvuurtje goudbruin en gaar. Snijd het vlees daarna in stukken. 
TIP: kan ook gewoon gegrild worden in een geoliede pan.
 
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 197 gasten en één lid online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080934