banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 18 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 28 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Bakar Madu
geroosterde honing kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kippendijen
1 theel citroensap
 
Bahan perendam:
ingrediënten marinade:
4 teentjes knoflook
2 cm jah
1 eetl kecap manis
2 eetl honing
2 eetl saus tomat (ketchup)
1/4 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl margarine, gesmolten
 
Cara membuat:
bereiding:
Verwijder het bot uit het vlees. Wrijf het vlees in met het citroensap. Wrijf of maal de knoflook en de jahe fijn en meng dit met de overige ingrediënten van de marinade. Marineer hiermee het vlees voor tenminste 1 uur.
Rooster het vlees langzaam boven een houtskoolvuurtje goudbruin en gaar. Snijd het vlees daarna in stukken. 
TIP: kan ook gewoon gegrild worden in een geoliede pan.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36239996