logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Ayam Bakar Madu
geroosterde honing kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kippendijen
1 theel citroensap
 
Bahan perendam:
ingrediënten marinade:
4 teentjes knoflook
2 cm jah
1 eetl kecap manis
2 eetl honing
2 eetl saus tomat (ketchup)
1/4 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl margarine, gesmolten
 
Cara membuat:
bereiding:
Verwijder het bot uit het vlees. Wrijf het vlees in met het citroensap. Wrijf of maal de knoflook en de jahe fijn en meng dit met de overige ingrediënten van de marinade. Marineer hiermee het vlees voor tenminste 1 uur.
Rooster het vlees langzaam boven een houtskoolvuurtje goudbruin en gaar. Snijd het vlees daarna in stukken. 
TIP: kan ook gewoon gegrild worden in een geoliede pan.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 157 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420607