banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

KokkieBlanda 5 hours ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Peter PvW 16 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Carla 26 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Semur
gestoofd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr runderlappen
2 teentjes knoflook
5 sjalotten
1 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
2 kruidnagelen
zout naar smaak
2 eetl azijn
300 ml water
1 aardappel
1 tomaat
3 eetl kecap manis
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd het vlees in blokjes evenals de aardappel en de tomaat in partjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de peper, het zout, de kruidnagel en de nootmuskaat voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en pak deze romdom bruin. Vervolgens de aardappel, de tomaat, de azijn, de kecap en het water toevoegen en het geheel 3 uur zachtjes laten sudderen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36230054