zoeken
Recente reacties

1 days ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Kimchi Kongnamul Guk - tauge soep met kimchi
- Sop ekor sapi - ossestaartsoep
- Nasi Goreng 2
- Unti
- Cakalang Suwir Manado - warme tonijnsalade uit Manado
- Rundvlees met aardappelen
- Lempeng Pisang - bananenflensjes
- Empal pedis - droogggebakken vlees
- Sayur Lembayung - Sajoer van vis met kousenband
- Gulai Buluh Udang - Garnalen met bamboe curry
Daging Semur - gestoofd rundvlees


Daging Semur
gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr runderlappen
2 teentjes knoflook
5 sjalotten
1 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
2 kruidnagelen
zout naar smaak
2 eetl azijn
300 ml water
1 aardappel
1 tomaat
3 eetl kecap manis
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd het vlees in blokjes evenals de aardappel en de tomaat in partjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de peper, het zout, de kruidnagel en de nootmuskaat voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en pak deze romdom bruin. Vervolgens de aardappel, de tomaat, de azijn, de kecap en het water toevoegen en het geheel 3 uur zachtjes laten sudderen.
gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr runderlappen
2 teentjes knoflook
5 sjalotten
1 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
2 kruidnagelen
zout naar smaak
2 eetl azijn
300 ml water
1 aardappel
1 tomaat
3 eetl kecap manis
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd het vlees in blokjes evenals de aardappel en de tomaat in partjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de peper, het zout, de kruidnagel en de nootmuskaat voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en pak deze romdom bruin. Vervolgens de aardappel, de tomaat, de azijn, de kecap en het water toevoegen en het geheel 3 uur zachtjes laten sudderen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.