Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Daging Sei Fuga - Roergebakken gerookt rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Sei Fuga
Roergebakken gerookt rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1400 gr gerookt rundvlees (zie recept daging sei in downloads)
10 cherrytomaatjes
8 teentjes knoflook
3 rode lomboks
7 rawits
1 klein bosje citroenbasilicum
5 bosuitjes
3 eetl olie
4 jeruk purutblaadjes
3 salam blad
1 eetl geraspte gula jawa (palmsuiker)
1 limoen (sap)
zout naar smaak
5 eetl water

Cara membuat:
Bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze fijn evenals de knoflook. Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de tomaten doormidden en snijd de bosuitjes grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook voor 1 minuut.
Dan de suiker, de lomboks, de rawits, de salam en de jeruk purut toevoegen en dit nog 2 minuten bakken. Vervolgens het limoensap, het water en het vlees toevoegen en dit nog 3 minuten zachtjes bakken. Vervolgens de tomaten, de bosuitjes, het zout en de basilicum toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vocht verdampt is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454832