1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 26 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Sei Fuga
Roergebakken gerookt rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1400 gr gerookt rundvlees (zie recept daging sei in downloads)
10 cherrytomaatjes
8 teentjes knoflook
3 rode lomboks
7 rawits
1 klein bosje citroenbasilicum
5 bosuitjes
3 eetl olie
4 jeruk purutblaadjes
3 salam blad
1 eetl geraspte gula jawa (palmsuiker)
1 limoen (sap)
zout naar smaak
5 eetl water

Cara membuat:
Bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze fijn evenals de knoflook. Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de tomaten doormidden en snijd de bosuitjes grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook voor 1 minuut.
Dan de suiker, de lomboks, de rawits, de salam en de jeruk purut toevoegen en dit nog 2 minuten bakken. Vervolgens het limoensap, het water en het vlees toevoegen en dit nog 3 minuten zachtjes bakken. Vervolgens de tomaten, de bosuitjes, het zout en de basilicum toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vocht verdampt is.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35976594