Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Daging Sapi Suwir Rebung - reepjes gekruid rundvlees met bambuscheuten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Sapi Suwir Rebung
reepjes gekruid rundvlees met bambuscheuten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundvlees (ossenhaas)
2 theel gembersap
1/2 theel zout
1 theel kecap asin
2 theel kecap manis
2 theel sesamolie
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
3 cm jahe
150 gr bambuscheuten
150 gr wortel
1/2 theel palmsuiker
1 eetl maizena
1 theel azijn
50 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in zeer dunne reepjes. Marineer het vlees met het gembersap, het zout, de kecaps en de sesamolie voor 30 minuten. Snijd de knoflook in dunne plakjes, de lombok, de wortel en de bambuscheuten julienne en rasp de jahe.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees met de marinade totdat het vlees van kleur verandert. Voeg dan de knoflook, de lombok, de wortel, de bambuscheuten, de jahe en de palmsuiker toe en meng goed.
Meng de maizena met de azijn en het water en voeg het al roerend toe aan het vlees en bak het verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239899