banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan Maskrim - fris pittige vis uit de Molukken
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Maskrim
fris pittige vis uit de Molukken

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr makreel
1 theel asem
1 theel zout
4 eetl water
3 eetl olie
6 belimbing wuluh
15 rode rawits
1 pandan blad
200 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
1/2 theel peper
3 cm kunyit
2 sereh stengels
1 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en kerf deze aan beide zijden in. Meng de asem met het zout en het water en marineer hiermee de vis voor tenminste 30 minuten. 
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd het pandan blad in stukjes van 2 cm en de belimbing in 8 stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Voeg de vis, de belimbing, de rawits en het pandan blad toe een kook het geheel gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 262 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565447