banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan masak kluwek - meerval gestoofd in een kruidige kluwek saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan masak kluwek
meerval gestoofd in een kruidige kluwek saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 stuks ikan lele (kleine meerval)
1 theel citroensap
1 theel zout
olie
 
Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
750 ml water 
2 salam blad
3 cm laos
6 jeruk purut blaadjes
2 sereh stengels
10 rode rawits
2 theel szout
1/2 theel palmsuiker
1 prei
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
11 sjalotjes
6 teentjes knoflook
4 kemiri noten
4 kluwek
2 cm kunyit
5 rode rawits
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vis met het citroensap en het zout en laat dit 30 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de vis gaar en leg deze apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de prei in dunne ringen/reepjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, laos, jeruk purut, sereh en de rawits voor 5 minuten. Voeg dan het water, het zout en de palmsuiker toe en kook het geheel goed door. Dan de vis en de prei toevoegen en roer totdat alles goed doortrokken is. Bestrooi met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683465