Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Daging Pedas Cabai Kering - gebakken en pittig rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Pedas Cabai Kering
gebakken en pittig rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rundvlees
1 ui
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
6 gedroogde lomboks
2 1/2 eetl oestersaus
1/2 theel zout
2 theel palmsuiker
650 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in blokjes, hak de knoflook fijn, de ui in plakjes en de lomboks grof.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de lomboks, de oestersaus, het zout en de palmsuiker toevoegen en roer alles goed door. Dan het water toevoegen en het geheel zachtjes gaar sudderen.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068775