Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Daging Pedas Cabai Hijau - gebakken plakjes rundvlees met groene peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Pedas Cabai Hijau
gebakken plakjes rundvlees met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
50 ml dikke kokosmelk (kental)
4 groene tomaten
2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 theel zout
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
2 teentjes knoflook
4 groene cabai keriting (krullende cayennepeper), gestoomd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de tomaten in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het vlees van kleur verandert.
Dan de kokosmelk, de tomaten, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en bak het geheel verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 228 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030494