1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur campur
gemengde groentesoep
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
250 gr varkensvlees
1000 ml water
1/4 witte kool
5 worteltjes
4 teentjes knoflook
150 gr gepelde garnalen
1 eetl bloem
zout naar smaak
peper naar smaak
3 cm laos, gekneusd
1 ei
50 gr soe-oen
wat prei
wat selderij
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool en de knoflook fijn, de wortel in schijfjes en de prei en selderij fijn. Hak de garnalen fijn. Snijd het vlees in stukjes. Verhit het water en voeg daar het vlees aan toe met 1 theel zout en trek hiervan een bouillon. Klop het ei op en meng dit met de garnalen, de bloem, het zout en peper en vorm hiervan kleine balletjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de balletjes rondom bruin en gaar en laat deze uitlekken. Fruit de knoflook samen met de lao en voeg deze samen met de groenten toe aan de bouillon. Laat het geheel nog 15 minuten sudderen en en voeg dan de balletjes en de soe-oen toe. Nog 2 minuten stoven.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36077932