banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur campur
gemengde groentesoep
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
250 gr varkensvlees
1000 ml water
1/4 witte kool
5 worteltjes
4 teentjes knoflook
150 gr gepelde garnalen
1 eetl bloem
zout naar smaak
peper naar smaak
3 cm laos, gekneusd
1 ei
50 gr soe-oen
wat prei
wat selderij
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool en de knoflook fijn, de wortel in schijfjes en de prei en selderij fijn. Hak de garnalen fijn. Snijd het vlees in stukjes. Verhit het water en voeg daar het vlees aan toe met 1 theel zout en trek hiervan een bouillon. Klop het ei op en meng dit met de garnalen, de bloem, het zout en peper en vorm hiervan kleine balletjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de balletjes rondom bruin en gaar en laat deze uitlekken. Fruit de knoflook samen met de lao en voeg deze samen met de groenten toe aan de bouillon. Laat het geheel nog 15 minuten sudderen en en voeg dan de balletjes en de soe-oen toe. Nog 2 minuten stoven.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36328047