banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur campur - gemengde groentesoep
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur campur
gemengde groentesoep
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
250 gr varkensvlees
1000 ml water
1/4 witte kool
5 worteltjes
4 teentjes knoflook
150 gr gepelde garnalen
1 eetl bloem
zout naar smaak
peper naar smaak
3 cm laos, gekneusd
1 ei
50 gr soe-oen
wat prei
wat selderij
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool en de knoflook fijn, de wortel in schijfjes en de prei en selderij fijn. Hak de garnalen fijn. Snijd het vlees in stukjes. Verhit het water en voeg daar het vlees aan toe met 1 theel zout en trek hiervan een bouillon. Klop het ei op en meng dit met de garnalen, de bloem, het zout en peper en vorm hiervan kleine balletjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de balletjes rondom bruin en gaar en laat deze uitlekken. Fruit de knoflook samen met de lao en voeg deze samen met de groenten toe aan de bouillon. Laat het geheel nog 15 minuten sudderen en en voeg dan de balletjes en de soe-oen toe. Nog 2 minuten stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689533