Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur Bening Katuk Jagung - kruidige groentesoep met katuk en mais

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Bening Katuk Jagung
kruidige groentesoep met katuk en mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes katuk (sauropus androgynus)
100 gr mais
1 wortel
1200 ml water
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 cm temu kunci
2 rode lomboks
3 theel zout
2 theel palmsuiker

Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes, de knoflook en de wortel in dunne plakjes en de lomboks in reepjes.
Verhit in een pan het water en voeg de knoflook, de sjalotjes, de temu kunci, de lomboks, het zout en de palmsuiker toe en breng aan de kook. Voeg dan de mais en de wortel toe en kook vrijwel gaar. Dan de katuk toevoegen en het kook het gaar. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029832