banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Bening Katuk Jagung - kruidige groentesoep met katuk en mais
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Bening Katuk Jagung
kruidige groentesoep met katuk en mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes katuk (sauropus androgynus)
100 gr mais
1 wortel
1200 ml water
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 cm temu kunci
2 rode lomboks
3 theel zout
2 theel palmsuiker
 
Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes, de knoflook en de wortel in dunne plakjes en de lomboks in reepjes. 
Verhit in een pan het water en voeg de knoflook, de sjalotjes, de temu kunci, de lomboks, het zout en de palmsuiker toe en breng aan de kook. Voeg dan de mais en de wortel toe en kook vrijwel gaar. Dan de katuk toevoegen en het kook het gaar. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40568862