banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 14 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 25 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon 1 Comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Panada 2
pasteitjes met tonijn
bahan-bahan:
ingrediënten:
500 ml olie

bahan-bahan roti:
ingrediënten deeg:
200 gr bloem
1 ei
1 eetl melkpoeder
1/2 theel zout
2 eetl suiker
1 1/2 theel gist (ragi)
75 ml water

bahan-bahan isi:
ingrediënten vulling:
200 gr gekookte tonijn

Haluskan:
boemboe:
2 rode lomboks
3 teentjes knoflook
2 serehstengels (witte deel)
1 theel zout
2 eetl suiker

Cara membuat:
bereiding:
Klop het ie op en meng hierdoor de overige ingrediënten voor het deeg en kneed dit tot een soeple massa. Dek het deeg af en laat het 20 mnuten staan. Rol het deeg daarna uit en snijd het dan in cirkels met een doorsnede van 6 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en maak de tonijn fijn.
Verhit in een wok 1 eetl olie en fruit hierin de boemboe totdat het geurt en meng dan de tonijn er goed doorheen.
Neem een lapje deeg en schep 1 theel van het tonijnmengsel erop en vouw het dicht zodat er een halve cirkel gevormd wordt. Herhaal dit met alle lapjes deeg. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de panadas totdat deze goudbruin zijn geworden en laat deze daarna uitlekken.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Sandra · 3 years ago
    Dit is precies wat ik zocht. Het is heerlijk en ik wil hier iemand mee verrassen. Ga als het mij lukt, vandaag maken.
    Vraagje, moet ik de pasteitjes als ik ze wil invriezen eerste in de oven doen of kan ik het in Folie in de vriezer doen.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36490801