Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
1 Comment
Panada 2 - pasteitjes met tonijn

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Panada 2
pasteitjes met tonijn
bahan-bahan:
ingrediënten:
500 ml olie

bahan-bahan roti:
ingrediënten deeg:
200 gr bloem
1 ei
1 eetl melkpoeder
1/2 theel zout
2 eetl suiker
1 1/2 theel gist (ragi)
75 ml water

bahan-bahan isi:
ingrediënten vulling:
200 gr gekookte tonijn

Haluskan:
boemboe:
2 rode lomboks
3 teentjes knoflook
2 serehstengels (witte deel)
1 theel zout
2 eetl suiker

Cara membuat:
bereiding:
Klop het ie op en meng hierdoor de overige ingrediënten voor het deeg en kneed dit tot een soeple massa. Dek het deeg af en laat het 20 mnuten staan. Rol het deeg daarna uit en snijd het dan in cirkels met een doorsnede van 6 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en maak de tonijn fijn.
Verhit in een wok 1 eetl olie en fruit hierin de boemboe totdat het geurt en meng dan de tonijn er goed doorheen.
Neem een lapje deeg en schep 1 theel van het tonijnmengsel erop en vouw het dicht zodat er een halve cirkel gevormd wordt. Herhaal dit met alle lapjes deeg. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de panadas totdat deze goudbruin zijn geworden en laat deze daarna uitlekken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Sandra · 6 years ago
    Dit is precies wat ik zocht. Het is heerlijk en ik wil hier iemand mee verrassen. Ga als het mij lukt, vandaag maken.
    Vraagje, moet ik de pasteitjes als ik ze wil invriezen eerste in de oven doen of kan ik het in Folie in de vriezer doen.

who is online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025396