banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

KokkieBlanda 5 hours ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Peter PvW 16 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Carla 26 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
1 Comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Panada 2
pasteitjes met tonijn
bahan-bahan:
ingrediënten:
500 ml olie

bahan-bahan roti:
ingrediënten deeg:
200 gr bloem
1 ei
1 eetl melkpoeder
1/2 theel zout
2 eetl suiker
1 1/2 theel gist (ragi)
75 ml water

bahan-bahan isi:
ingrediënten vulling:
200 gr gekookte tonijn

Haluskan:
boemboe:
2 rode lomboks
3 teentjes knoflook
2 serehstengels (witte deel)
1 theel zout
2 eetl suiker

Cara membuat:
bereiding:
Klop het ie op en meng hierdoor de overige ingrediënten voor het deeg en kneed dit tot een soeple massa. Dek het deeg af en laat het 20 mnuten staan. Rol het deeg daarna uit en snijd het dan in cirkels met een doorsnede van 6 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en maak de tonijn fijn.
Verhit in een wok 1 eetl olie en fruit hierin de boemboe totdat het geurt en meng dan de tonijn er goed doorheen.
Neem een lapje deeg en schep 1 theel van het tonijnmengsel erop en vouw het dicht zodat er een halve cirkel gevormd wordt. Herhaal dit met alle lapjes deeg. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de panadas totdat deze goudbruin zijn geworden en laat deze daarna uitlekken.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Sandra · 3 years ago
    Dit is precies wat ik zocht. Het is heerlijk en ik wil hier iemand mee verrassen. Ga als het mij lukt, vandaag maken.
    Vraagje, moet ik de pasteitjes als ik ze wil invriezen eerste in de oven doen of kan ik het in Folie in de vriezer doen.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36230141