Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Udang Manis - Asin - Zoetzuur van steur garnalen
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Udang Manis - Asin
Zoetzuur van steur garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
12 steurgarnalen,
3,5 eetl. ketjap mais of asin
zout naar smaak
3 eetl. azijn
nootmuskaat,
1 eetl. gula jawa (palmsuiker),
3 theel. maïzena,
1/2 theel. vetsin
peper,
1 theel. laos,
2 sjalotten
olie.
2 teentjes knoflook,

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Pel de garnalen maar laat het staartstukje zitten. Kerf de rug in. Wrijf de garnalen in met het zout, de peper, de nootmuskaat en een beetje maizena. Meng de knoflook, de sjalotten, de ketjap, de azijn, de laos, de palmsuiker, de vetsin en wat zout tot een boemboe.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de garnalen in 2 minuten bruin en laat deze uitlekken. Voeg dan de boemboe toe en bak dit voor 3 minuten, voeg dan de garnalen weer toe en warm deze weer op. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40795014