logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sayur Kangkung Kuah Bening
gestoofde kangkung met kousenband in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr kangkung
8 kousenband
1 theel limoensaps
3 teentjes knoflook
4 sjalotjes
2 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1250 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de kousenband in stukjes van 3 cm en snijd de kangkung grof.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het water toe en breng aan de kook.
Dan de kousenband, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen en kook de kousenband vrijwel gaar. Voeg dan de kangkung toe en kook het geheel gaar. Meng dan het limoensap erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 108 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176588