Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Sayur asem 2
sajoer met groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
175 gr kousenband
1 jonge maïskolf
3 vleugelkomkommers (oyong)
1 chayote
150 gr melinjoblad en vruchtjes
1 tomaat
4 cm laos, gekneusd
750 gr runderpoulet
2500 ml water
1 eetl. asem
3 salam blad
100 gr vliespinda's
suiker
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotjes
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel, trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de mais, de komkommers, de kouseband en de chayote in kleine stukjes en plakjes. Snijd de tomaat in dunne reepjes en de melinjovruchten doormidden. Verhit in een pan het water met het vlees en laat dit zachtjes 75 minuten stoven zodat er een lekkere bouillon getrokken wordt en schep het vlees er daarna uit. Voeg de boemboe, de salam en de laos aan de bouillon toe en als deze kookt, dan de mais, de pinda's en de melinjovruchten toevoegen en dit 5 minuten koken. Vervolgens de kouseband, de chayote, de komkommers en het melinjoblad toevoegen en dit alles nog 5 minuten koken. Dan de asem, de suiker, het zout en de tomaat toevoegen en dit alles nog 30 minuten stoven. Deze sajur moet zurig van smaak zijn en eventueel nog wat asem toevoegen.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573474