Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Sambal Megoreng - sambal, gebakken

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Megoreng
sambal, gebakken
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 sjalotten
14 rawits
4 rode lomboks
2 theel. trassie bakar
5 teentjes knoflook
1 theel. suiker
5 kemirinoten
zout naar smaak
1 tomaat
5 eetl. olie.

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de rawits, de lomboks, de sjalotten en de knoflook grof. Rooster de kemiri eerst droog in een pan en wrijf of maal ze daarna fijn. Snijd de tomaat in partjes en bewaar alleen het vruchtvlees. Verhit in een wok/wdjan de olie en fruit hierin de lomboks, de rawits, de sjalotten, de knoflook, de trassi en de tomaat voor 2 minuten. Vervolgens wrijf of maal alle ingrediënten fijn tot een pasta. De sambal dus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42420556