1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Megoreng
sambal, gebakken
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 sjalotten
14 rawits
4 rode lomboks
2 theel. trassie bakar
5 teentjes knoflook
1 theel. suiker
5 kemirinoten
zout naar smaak
1 tomaat
5 eetl. olie.

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de rawits, de lomboks, de sjalotten en de knoflook grof. Rooster de kemiri eerst droog in een pan en wrijf of maal ze daarna fijn. Snijd de tomaat in partjes en bewaar alleen het vruchtvlees. Verhit in een wok/wdjan de olie en fruit hierin de lomboks, de rawits, de sjalotten, de knoflook, de trassi en de tomaat voor 2 minuten. Vervolgens wrijf of maal alle ingrediënten fijn tot een pasta. De sambal dus.

who is online

We hebben 231 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35014131