banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 6 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 7 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Gu Lao Rou - zoetzuur varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gu Lao Rou
zoetzuur varkensvlees

Ingrediënten:
500 gr varkensvlees, mager
2 eiwit
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 groene paprika
1 rode paprika
125 gr ananas
5 cm jahe
100 gr maizena
1 eetl maizena
1 theel sesamzaad
1 eetl water
olie

Ingrediënten saus:
3 eetl saus tomat / ketchup
1 eetl suiker
4 eetl ananassap
1 eetl appelazijn
1/2 theel zout

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Rasp de jahe. Snijd de paprika's in dunne reeptjes en de ananas in blokjes. Rooster de sesamzaad droog in een pan en zet apart. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Meng het vlees met de eitwitten, de jahe, de peper en het zout en laat dit 30 minuten marineren. Meng dan de maizen erdoor en schud de losse maizena er daarna af.
Verhit in een pan olie en frituur het vlees daarna in 5 minuten goudbruin. Laat het daarna goed uitlekken op keukenpapier.
Verhit in een pan 1 eetl van de olie en roerbak de paprika's voor 30 seconden. Vpeg dan de ananas en de saus toe en meng goed en laat het voor 1 minuten sudderen. Meng de maizen met het water en voeg het daarna toe aan de saus en kook totdat de saus indik.
Voeg dan het vlees toe en meng het goed door elkaar. Strooi de sesamzaad erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37398088