Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 11 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Gekruide biefstukreepjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gekruide biefstukreepjes

Ingrediënten:
225 gr biefstuk
2 teentjes knoflook, geperst
1 theel steranijspoeder
1 eetl donkere sojasaus (kecap manis)
reepjes lente-ui, om te garneren

Saus:
2 eetl plantaardige olie
1 bosje lente-uitjes, in de lengte gehalveerd
1 eetl donkere sojasaus
1 eetl droge sherry
1/4 theel chilisaus
15 ml water
2 theel maizena
4 theel water

bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en leg het in een schaal. Meng in een kom de knoflook, de steranijspoeder en de sojasaus en schenk vervolgens het gevormde mengsel over het vlees. Meng dan alles goed door elkaar. Dek vervolgens de schaal af en laat het vlees 2 uur koelkast marineren. Verwarm voor de saus de olie in een wok/wadjan. Zet het vuur lager en bak de lente-uitjes 2 minuten.
Dan het vlees en de marianade in de wok/wadjan leggen en bak het vlees 3-4 minuten. Voeg de lente-uitjes, de sojasaus, de sherry, de chilisaus en twee derde van het water toe. Maak een papje van de maïzena en de rest van het water en schenk dit in de wok/wadjan. Breng vervolgens de saus aan de kook en laat de saus al roerend zachtjes stoven tot het dik en helder is.
Schep dan het mengsel in een schaal en garneer met de reepjes lenteui.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41420372