banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gulaorou - zoet-zuur varkensvlees met ananas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gulaorou
zoet-zuur varkensvlees met ananas

Ingrediënten:
150 gr varkensshouder/buik
225 gr ananas
1/2 groene paprika
1/2 rode paprika
1 ei
6 eetl maizena
olie

Marinade:
4 cm jahe
1/2 theel zout
1/2 eetl lichte soja saus

Saus:
2 cm jahe
2 teentjes knoflook
3 cm lente-ui, witte deel
1/2 theel palmsuiker
2 eetkl saus tomat/ketchup
4 eetl water
1/2 eetl rijstazijn
1/2 eetl lichte soja saus
1/2 eetl maizena + 2 eetl water

Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Snijd de paprika's in stukjes en snijd de ananas in blokjes. Rasp de jahe. Hak voor de saus de jahe, de knoflook en de lente=ui fijn.
Meng het vlees met het zout, de jahe en de lichte soja saus en laat dit 15 minuten intrekken. Meng dan het ei erdoor en 1/4 van de maizena. Meng dan de overige maizena erdoor en schud het overtollige eraf. Meng alle ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees goudbruin en zet apart. Verhit in een pan wat olie en bak de paprika's en de ananas totdat deze zacht worden. Voeg dan de saus toe en meng goed.
Voeg dan het vlees toe en meng goed en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 174 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565123