Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Hao You Niu Rou - rundvlees in oestersaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Hao You Niu Rou
rundvlees in oestersaus


Ingrediënten:
350 gr rundvlees (entrecote)
3 lenteuitjes
5 cm gember  
4 chinese gedroogde paddestoelen
100 gr peultjes
4 eetl olie

ingrediënten marinade:
1 eetl kecap
1 eetl rijstwijn
1 theel suiker
2 theel maïzena

ingrediënten saus:
1 eetl rijstwijn
1 eetl kecap
1 theel rijstwijn azijn
2 eetl vlees bouillom
2 eetl oestersaus

garnering:
2 theel sesam olie
1 in dunne reepjes gesneden lombok

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en de gember in plakjes. Meng het vlees met de marinade en laat dit 30 minuten intrekken. Snijd het wit en groen van de lenteuitjes apart in stukjes. Week de paddestoelen gedurende 30 minuten in water en knijp deze daarna uit en snijd deze in stukjes.
Verhit in wok de olie en bak het vlees voor 2 minuten en schep het dan uit de pan. Vervolgens de lenteui en de gember toevoegen en voeg dan de paddestoelen en de peultjes toe en bak deze voor 30 seconden. Vervolgens de wijn, de kecap, de azijn, de bouillon en de oestersaus toevoegen. Wanneer de saus begint in te dekken dan het vlees weer toevoegen en bak dit totdat de saus is ingedikt. Schep het vlees op een schaal en besprenkel het met de sesamolie en de reepjes lombok.

 

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 261 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184656