banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Cah Sayur - gebakken vlees met groenten en tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cah Sayur
gebakken vlees met groenten en tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr speklapjes
200 ml kippenbouillon (zie recept)
1 tahu
1 prei
100 gr paddestoelen
1 paprika
200 gr tauge
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
olie
 
Taburan:
garnering:
koriander blaadjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Snijd het vlees in blokjes, de knoflook, de sjalotjes en de paddestoelen in dunne plakjes. Snijd de prei en de paprika in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en frituur de tahu. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak het vlees samen met de sjalotjes en de knoflook bruin. Voeg dan de bouillon toe samen met de overige ingrediënten en stoof het verder gaar.
Bestrooi het met de blaadjes koriander.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40413867