1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Masam Padiah
plakjes gebakken lamsvlees in een curry saus met bamboe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr lamsvlees
1 serehstengel
3 jeruk purut blaadjes
1000 ml water
1 eetl asem
150 gr bamboe scheuten
4 groene rawits
zout naar smaak
5 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
11 rode rawits
5 kemiri noten
3 theel ketumbar
2 cm jahe
2 cm kunyit
5 cm laos
8 sjalotten
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de bamboe in dunne reepjes en halveer de rawits. Snijd het vlees in dunne plakjes. Verhit in een wok de olie en bak het vlees goudbruin. Schep het vlees uit de wok. Voeg de boemboe, de sereh en de jeruk purut blaadjes toe en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan het water, het vlees, het zout en de asem toe en laat dit zachtjes koken. Dan de bamboe en de rawits toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446