banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Masam Padiah - plakjes gebakken lamsvlees in een curry saus met bamboe
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Masam Padiah
plakjes gebakken lamsvlees in een curry saus met bamboe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr lamsvlees
1 serehstengel
3 jeruk purut blaadjes
1000 ml water
1 eetl asem
150 gr bamboe scheuten
4 groene rawits
zout naar smaak
5 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
11 rode rawits
5 kemiri noten
3 theel ketumbar
2 cm jahe
2 cm kunyit
5 cm laos
8 sjalotten
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de bamboe in dunne reepjes en halveer de rawits. Snijd het vlees in dunne plakjes. Verhit in een wok de olie en bak het vlees goudbruin. Schep het vlees uit de wok. Voeg de boemboe, de sereh en de jeruk purut blaadjes toe en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan het water, het vlees, het zout en de asem toe en laat dit zachtjes koken. Dan de bamboe en de rawits toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 142 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576806